• اسرائیل از اینکه پرچم فلسطین در مقابل سازمان ملل به اهتزاز درامده است به شدت ناراحت است
به گزارش خبرگزاری رویترز، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل طی نامه ای به دبیر کل این سازمان و رئیس مجمع عمومی نسبت به موافقت آنها با طرح فلسطینیان برای برافراشته شدن پرچم فلسطین در میان پرچم دیگر کشورهای عضو سازمان ملل در مقابل مقر سازمان ملل هشدار داد.
بر اساس این گزارش، مجمع عمومی سازمان ملل قرار است 10 سپتامبر (19 سنبله) درباره طرح فلسطینیان مبنی بر ضرورت برافراشته شدن پرچم فلسطین در میان پرچم دیگر کشورهای عضو سازمان ملل در مقابل مقر این سازمان رأی گیری نماید.
با وجود اینکه در حال حاضر تنها پرچم کشورهای عضو سازمان ملل در مقابل مقر این سازمان به اهتزاز درآمده است اما احتمال می رود که پرچم های واتیکان و فلسطین نیز به عنوان کشورهای غیرعضو در مقابل مقر این سازمان به اهتزاز درآید.
در همین رابطه «ران بروسور» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل شکوائیه ای درباره طرح فلسطینیان به بان کی مون دبیر کل سازمان ملل و سام کوتیسا رئیس دوره ای مجمع عمومی ارائه کرد.
وی در این نامه خود آورده است: در طول 70 سال پرچم هیچ کشوری جز کشورهای دارای عضویت کامل در سازمان ملل در مقابل مقر این سازمان به اهتزاز درنیامده است.
وی با اشاره به اینکه فلسطینیان حتی یکبار نیز جلسه مشورتی درباره پیش نویس طرح خود برگزار نکرده اند، مدعی شد که این کار نیز یکی دیگر از موارد سوء استفاده تشکیلات خودگردان از سازمان ملل است.
نماینده رژیم صهیونیستی همچنین اظهار داشت: وقت آن رسیده که به فلسطینیان ابلاغ شود که این راه رسیدن به تشکیل دولت و راه دستیابی به صلح نیست.
با وجود اینکه اعضای سازمان ملل (193 عضو) در سال 2012 با اکثریت آراء دولت فلسطین دارای حاکمیت را به رسمیت شناختند اما تلاش فلسطینیان برای دستیابی به عضویت کامل در سازمان ملل شکست خورده و فلسطین دولت غیر عضو محسوب میشود.